De Baron

De Baron

Kuřácká zóna
Platba kartou
Jednoduché parkování
Turisté povoleni

Coffeeshop ještě nebyl ověřen

Tento coffeeshop nebyl Greenmeisterem ověřen a informace mohou být již neaktuální. Pro doplnění informací klikněte na tlačítko upravit.

Menu

updated: 11/5/2022

 • 0 out of 5 stars

  0 hodnocení

  značka obchodu

  €€€€
 • 2,6 out of 5 stars

  5 hodnocení

  značka obchodu

  €€€€
 • 2,5 out of 5 stars

  35 hodnocení

  značka obchodu

  €€€€
 • 2 out of 5 stars

  2 hodnocení

  značka obchodu

  €€€€
 • 0 out of 5 stars

  0 hodnocení

  značka obchodu

  €€€€
 • indica

  bubble

  0 out of 5 stars

  0 hodnocení

  značka obchodu

  €€€€
 • 0 out of 5 stars

  0 hodnocení

  značka obchodu

  €€€€
 • sativa

  lemon

  0 out of 5 stars

  0 hodnocení

  značka obchodu

  €€€€
 • 0 out of 5 stars

  0 hodnocení

  značka obchodu

  €€€€€
 • hybrid

  bacio

  0 out of 5 stars

  0 hodnocení

  značka obchodu

  €€€€

O coffeeshopu De Baron

Tento coffeeshop a údaje na této stránce neověřil Greenmeister - jsou aktualizovány uživateli, jako jste vy. Pokud jste našli nesprávné informace, můžete tento coffeeshop upravit.

Adresa: Boschstraat 127, Breda

Otevírací hodiny

Den Otevřeno-zavřeno
Pondělí -
Úterý -
Středa -
Čtvrtek -
Pátek -
Sobota -
Neděle -

Recenze

3.1 out of 5 stars

Založeno na 14 recenzí

Review data

5 star reviews

29%

4 star reviews

14%

3 star reviews

21%

2 star reviews

7%

1 star reviews

29%

Recenze De Baron

Pomozte komunitě tím, že se podělíte o své zkušenosti s shop.

Recent reviews

🍃 mary - jane

30-03-2018

Goede kwaliteit, een beetje aan de prijs maar het is de moeite, met super vriendelijk personeel die je goed advies geven, en er is veel te kiezen.

+1
🍃 novaweed

05-11-2022

De Baron is qua zitgelegenheid de gezelligste coffeeshop in breda. Echt een woonkamer sfeer. Wiet is goed, maar vraag vooral aan de balie medewerker welke op het moment het mooist is want het wisselt enorm week per week. Nederlands id of BRP vereist om binnen te komen, rolstoel toegankelijk. Overal een prima shop

0

21-09-2021

Super shop!

0
🍃 vatojc

29-07-2019

Fijne shop. Fijne mensen. Fijn gemak met pinnen en parkeren. Enkel is de kwaliteit van de wiet die ze verkopen om treurig van te worden. Mits je kwaliteit uit de randstad gewend ben. Voor 'n sporadische blower een geweldige shop!

0

09-06-2019

ik heb 'n beperking maar,zoals de meeste coffeeshops,meldt ook De Baron niet of ik met m'n rolstoel binnen kan,SLORDIG!!

0
🍃 tomm

tomm

1 / 5

22-12-2018

Slechte shop. Vergane glorie eigenlijk. Vroeger was het er leuk met leuke mensen, nu werken er arrogante kerels met een grote mond. De enige reactie is altijd; "Ik kan er niks aan doen.." Is geen normaal gesprek mee te voeren. Doelbewust hebben ze goedkope wiet die altijd op is toevallig.. Als je er dan toch al bent koop je wat duurders. Ik ben een blower en heb er in 25 jaar €300.000 naartoe gebracht en dat is gestopt door dit soort achterlijk gedrag. Nooit meer de Baron!

0
🍃 marleen

20-09-2018

Dit is de eerste coffeeshop die dat spul waar de amnesia overal mee bespoten wordt heeft gemengd met een hasj soort en dat verkoopt als de sterkste hasj die ze hebben. Je krijgt er een verhaaltje bij dat de hasj is gemaakt van amnesia haze en tevens super potent is. Thuis olie van gemaakt om in mijn pax te vapen maar het heeft mijn pax niet gehaald. De olie wou maar niet stollen dus een nachtje in de koelkast gezet en nog steeds vloeibaar. Ik heb het laten testen en ben geschrokken. Ik heb van het hele proces een filmpje gemaakt die ik nog even moet editen en plaats het dan op dumpert en youtube. Ik ben naar amsterdam gegaan met de olie die ik heb gemaakt en heb weer 1,67 gram van die giftige hasj gekocht en meegenomen. Ook de interview komt online. Kwekers worden opgejaagd maar de echte criminelen krijgen een vergunning. De haze soorten zijn hier bespoten met dat spul wat in de hasj gaat.

0
🍃 cannaseur

18-04-2020

De baron van Breda draait zich om in zn graf als ie weet dat er in zijn stad zulke verschrikkelijk slechte wiet word geteeld en verkocht... dat geld voor ALLE shops in Breda!

-1
🍃 blowmaster

11-12-2020

Kom hier al 1 jaar 5 dagen per week. En nog nooit iets slecht mee gemaakt. Je krijgt waarvoor je betaalt Vriendelijke persoon :)

-2
🍃 debaas

24-11-2020

Wat een kut shop, vies verwaand wijf achter de balie die je nog niet eens aankijkt

-2
🍃 strraycat

06-04-2020

Ik zelf ben erg tevreden over deze shop. Heb wel soms wat hardere hash ontvangen dan andere maar vooral de voorgedraaide jointjes zijn echt heel goed naar mijn mening. Leuk en vriendelijk personeel ook.

-2
🍃 c. o. zorn

27-03-2019

De amnesia haze is super goed maar komop 0,8 g voor een tientje dat is wat je krijgt en je kan minimaal voor 15euro halen

-2
🍃 kjungbeker

19-01-2019

Geweldige shop, beste hasj van Breda. Heerlijke wiet en enorm gezellig personeel waardoor je je er vanaf de eerste keer dat je binnenkomt thuis voelt.

-2
🍃 kybex

kybex

3 / 5

15-02-2019

@tomm haha wtf. Dus jij blowt voor 10.000 per maand. Onzin gappie

-17

Nabídky Greenmeister
Produkty, které musíte mít

Nejlepší nabídky prémiových produktů exkluzivně pro členy Greenmeister. Jen po omezenou dobu!

Greenmeister hoodie black
Greenmeister hoodies white
Greenmeister longsleeve black
Greenmeister hoodies white and black
Greenmeister sweatpants black
Greenmeister tracksuits black & olive